Senaste inläggen

Av Nina-Åsa - 5 oktober 2008 12:17

Hur ska man kunna sova när man bara funderar över hur många föl vi ska ha nästa sommar? Kommer kännas konstigt att den yngsta lilla valacken i flocken, ska vara pappa till alla! Inte bra! Men i dagsläget är vi faktiskt bara säkra på en dräktighet, den borde räcka, tycker man. Men i morgon måndag ska resten kollas upp! Vi får hålla tummarna!

Av Nina-Åsa - 5 oktober 2008 12:12

Här har suttit och tittat efter kommentarer, nada. Så var det dag att skriva lite idag, DÅ ser vi att man måste godkänna kommentarer?! Vi godkänner ju allt, ingen censur här inte...Hjälp C!

Av Nina-Åsa - 4 oktober 2008 22:46

När det äntligen börjar bli dags att få sätta igång sin vuxna häst efter lååång rehabilitering, visar det sig att en odåga vid ca 10mån ålder säkrat sina framtida gener. Frågan är bara hos hur många?? Nej, nu börjar vinet få fördelar.....


Av Nina-Åsa - 4 oktober 2008 22:06

Efter en flaska vin har vi nu beslutat att starta en gemensam blogg! Vi ser gärna att ML ber om lösenord för att bli den tredje delägaren till denna blogg. Du är så bra på data...nu har vinet satt sina spår ; )

Vi vill med denna sida hålla Chrissie uppdaterad med vårt genemsamma intresse,Islandshästar! De som bara blir fler och fler ; ) oavsett det är meningen eller ej!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se