Senaste inläggen

Av Nina-Åsa - 28 februari 2009 11:22

tycker ni inte att jag är lite mager?!

Robin

Av Nina-Åsa - 25 februari 2009 22:26

Kan hästar få feber av för mycket mat? Igår när jag hämtade hästarna åt de fortfarande frukost kl 12. Gordon slutar aldrig att äta så länge det finns mat, men nu stod till och med han och sov över en hög med hö. En kompis  till honom låg och åt, såg rätt lustigt ut.

Väl hemma så ställde de sig i boxen och sov, allmänt överjästa. Ridningen gick ändå bra, men sen somnade de om. Ca 1 1/2 timme efter ridningen tog jag tempen på Gordon för att se att han inte var sjuk, så hängig som han var. 38,6. Var det på grund av ridningen, maten eller var han sjuk?

Fick gå ut i hagen igen för att hålla tarmarna igång, där la sig båda hästarna och sov vidare. En unghäst försökte få Gordon att leka med diverse knep. Bla ställde han sig på honom, bet han lite men ingen reaktion.

Idag såg de ut som vanligt igen och var tempfria. Slutsats: TOTALT ÖVERFODRADE.

Av Nina-Åsa - 25 februari 2009 22:21

Här kommer lite foton från veckan.


Av Nina-Åsa - 25 februari 2009 17:21

Tack Å för i en härlig ridtur dag med god lunch och lasthjälp. Det var så mysigt att komma ut på en liten skogstur.

Ulla

Av Nina-Åsa - 19 februari 2009 17:20

finns de ordet längre?! Å kanske kan kolla hon är bra på nya ord, gamla också kanke. Långsamt iallafall, den tiden verkar vara förbi. I dag ska jag börja blogga har skaffat facebook och mail har man ju redan. Hur ska man hinna kolla och hålla sig uppdaterad överallt? Tips mottages. I dag har jag iallafall hunnit varit och filmat Sara när hon red Meistari. Fint!! Ridit en sväng på Jóra och nu står bullarna i ugnen. Kanske måste man skaffa en hemhjälp eller sluta jobba, vi får se hur det går.

Ulla

Av Nina-Åsa - 16 februari 2009 01:47

Tyvärr dröjer ridbilderna och det beror inte på att jag fotar för lite utan att på att jag har en lite för känslig häst. Så nu tar de det sakta men säkert. Men så fort de börjar rida ut utan någon som leder dem ska jag vara där med kameran igen. Så håll utkik. Mestari fortsätter göra framsteg i rasande takt. Han kan nu ridas ut i alla gångarter.

Av Nina-Åsa - 1 februari 2009 15:23

De sköter sig än så länge. Tyvärr kunde jag inte vara kvar och fota när det var Solmyrkvis tur. Men det blir väl fler tillfällen.

Av Nina-Åsa - 30 januari 2009 18:43

Idag växte de små dagisbarnen till första klassare. Har sadel för andra gången. Blev sedan ledda i longervolten med ryttare i sadeln.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se